fée-Sucrée_lampje

Geschenkjes voor de allerkleinsten

Fee-Sucree in Waregem heeft een ruim assortiment aan geschenkjes. Er is telkens een ruime keuze aan artikelen om direct mee te nemen. Personalisatie kan op aanvraag.

U komt terecht in een mooie zaak en wordt met plezier door ons geholpen. Elk geschenkje wordt met liefde voor u verpakt.

Geschenkjes beschikbaar in:

  • LAMPJES MET NAAM
  • HAPPY HORSE KNUFFELS
  • TEXTIEL VOOR DE ALLERKLEINSTEN
  • BAGHERA TRAPAUTO’s

Lampjes met naam

Houten geschenken

Bb-Collections - led-lampjes, spaarpotten, gadgets

Valiesjes

Happy Horse - knuffels

Baghera - trap & loopauto's

GEBOORTE

De geboorte van jullie kleine wondertje is natuurlijk een heel speciaal moment in jullie leven. Daarom gaan we samen op zoek naar de perfecte geboortebedankjes.
Klassiek of juist heel origineel, wij zorgen dat alles 1 geheel vormt.
Jullie kunnen zorgeloos verder genieten terwijl wij met liefde en zorg jullie geboorteconcept afwerken.

COMMUNIE / LENTEFEEST

Op zijn/haar speciale dag deelt je kapoen graag leuke bedankjes uit aan de gasten. Ook hiervoor kunnen we samen de mogelijkheden bekijken en uitwerken.

Ben je uitgenodigd naar een communie- of lentefeest maar nog geen idee welk geschenk je meeneemt? Dan helpen wij je graag verder: wat denk je van een toffe snoeptaart van bij ons?

HUWELIJK

Heerlijk toch om na een geweldig huwelijksfeest ook nog een leuk aandenken mee te geven aan je gasten? Een tof cadeautje waarbij de gasten nog lang wegdromen bij de herinnering aan jullie feest. Bij ons vind je zeker zo’n uniek cadeautje!

PETER / METER

Een heel belangrijke vraag voor een belangrijke persoon: meter/peter… Daarom maken we met plezier gepersonaliseerde geschenkjes voor meter en peter.

© Copyright 2022 Fee Sucree by Sophie - Realisatie CDesign Graphics