Een klein wondertje op komst?

En op zoek naar bijzonder doopsuiker?

Wij werken volledig op maat en naar jullie wensen.

Voor het kiezen van doopsuiker kan je altijd vrijblijvend langs komen, of op afspraak. Alles kan perfect op elkaar worden afgestemd…

Een suikerboontje of liever iets anders? Kies je voor stijlvol, strak, gedurfd of eerder klassiek? Fee Sucree by Sophie zorgt constant voor nieuwe, originele collecties en volgt de nieuwste trends.

Iedereen is welkom. Zowel onze klanten die zelf aan de slag willen gaan als onze klanten die alles van A tot Z aan ons overlaten.

Creativiteit en originaliteit zijn ons motto
Wij proberen samen met jullie het gewenste resultaat uit te werken.

Geniet van jullie zwangerschap. Tot binnenkort!

  • Maatwerk
  • Standaard collecties
  • Handgemaakte presentatiestukken
  • Officiële verdeler van diverse merken

Referenties doopsuiker

GEBOORTE

De geboorte van jullie kleine wondertje is natuurlijk een heel speciaal moment in jullie leven. Daarom gaan we samen op zoek naar de perfecte geboortebedankjes.
Klassiek of juist heel origineel, wij zorgen dat alles 1 geheel vormt.
Jullie kunnen zorgeloos verder genieten terwijl wij met liefde en zorg jullie geboorteconcept afwerken.

COMMUNIE / LENTEFEEST

Op zijn/haar speciale dag deelt je kapoen graag leuke bedankjes uit aan de gasten. Ook hiervoor kunnen we samen de mogelijkheden bekijken en uitwerken.
Ben je uitgenodigd naar een communie- of lentefeest maar nog geen idee welk geschenk je meeneemt? Dan helpen wij je graag verder: wat denk je van een toffe snoeptaart van bij ons?

HUWELIJK

Heerlijk toch om na een geweldig huwelijksfeest ook nog een leuk aandenken mee te geven aan je gasten? Een tof cadeautje waarbij de gasten nog lang wegdromen bij de herinnering aan jullie feest. Bij ons vind je zeker zo’n uniek cadeautje!

PETER / METER

Een heel belangrijke vraag voor een belangrijke persoon: meter/peter… Daarom maken we met plezier gepersonaliseerde geschenkjes voor meter en peter.

© Copyright 2022 Fee Sucree by Sophie - Realisatie CDesign Graphics