Fee Sucree Waregem origineel doopsuiker gepersonalisseerde geschenkjes huisbereide pampertaarten snoeptaarten pralines drukwerk exclusieve collecties gespecialiseerd in maatwerk en personalisatie.

Eén keer in de zoveel tijd komen dromen uit.

Hartelijke gelukwensen met de komst van uw klein wondertje …
Een suikerboontje of liever iets anders?
Kiest u voor stijlvol, strak, gedurfd of eerder klassiek?

Fée-Sucrée zorgt constant voor nieuwe, originele collecties én begeleidt u tijdens de zoektocht graag naar een gepast geboorte presentatie dit voor zowel onze klanten die zelf aan de slag willen of voor onze klanten die alles aan ons overlaten.

Fée-Sucrée in Waregem heeft een ruim assortiment aan doopsuikers / suikerboontjes.
Er is telkens een ruime keuze aan kleuren en modellen in onze shop.

  • Maatwerk
  • Standaard collecties
  • Eventueel met of zonder drukwerk
  • Diverse merken

Referenties doopsuiker

Maatwerk

Bent u op zoek naar een persoonlijke doopsuiker presentatie? Dan bent u bij Fée-Sucrée aan het juiste adres. Fée-Sucrée is bekend voor het uitwerken van originele en op maat ontworpen geboorte presentaties. Alles wordt perfect op elkaar afgestemd; van geboortekaartje tot suikerboon en van peter & meter attenties tot doopkaarsen.

Hiervoor kan je vrijblijvend langs komen in de winkel of een afspraak maken. Bij een afspraak vragen we vooraf alvast een beetje meer informatie zodat we dit concept vlot kunnen samen uitwerken; op maat & dit telkens samen met de klant. Deel zo goed mogelijk uw wensen mee. U kunt rekenen op onze professionele en discrete opvolging.

Creativiteit en originaliteit zijn ons motto … “niets is voor ons gek té gek”. Wij proberen samen met u en onze ontwerpers het gewenste resultaat uit te werken.

Standaard Collecties

Bij Fée-Sucrée kan u kijken alles aan te kopen en zelf te vullen. Daarvoor hoeft u géén afspraak te maken en kan u kiezen uit het ruime aanbod aan  artikelen.

Drukwerk

Mama’s en papa’s in spé die bij ons hun doopsuiker presentatie bestellen, kunnen ook rekenen op het uitwerken van hun geboortedrukwerk. Het totaalpakket wordt piekfijn op elkaar afgestemd.

U hebt de keuze uit standaard kaartjes die we voor u kunnen bedrukken of u heeft de keuze uit volledige eigen ontworpen unieke kaartjes.

Een kaartje voor het leven !

Even samenvatten ...

Kiest u voor maatwerk?
Dan raden we aan om langs te komen zodra u weet indien het een prinsje of prinsesje wordt. Bij maatwerk hebben we namelijk voldoende tijd nodig om samen met u tot het gewenste resultaat te komen. (knop afsprakenformulier)

Zelf aan de slag?
Dan geven wij voldoende uitleg en tips zodat u rustig uw doopsuikertjes kunt samenstellen. Het blijft een blijde gebeurtenis. Géén stress, wij helpen u.

Buromac?
Enkel de teksten kunnen hierop veranderd worden.

Andere collecties?
Mogelijkheid om zelf te vullen of te rekenen op ons vakkundig verfijnd afwerken.

Geniet van uw zwangerschap !

Onze partners / merken

BB-Collections – Buromac – e.a.
De Bock suikerbonen
Baghera – Funnies – Happy Horse

GEBOORTE

Een origineel cadeau voor een
baby shower of pasgeboren baby
koop je bij Fée Sucrée.
Originele kraamcadeaus.

COMMUNIE / LENTEFEEST

Ga je naar een communie- of lentefeest maar nog geen idee welk geschenk je meeneemt? Kaartjes, snoeptaarten of ander leuks om mee te nemen.

HUWELIJK

Een uniek cadeau dat indruk maakt op de pasgehuwden. Bij Fée-Sucrée vind je zeker een uniek cadeau die men zich jaren later nog herinnert.

PETER / METER

Veel verschillende gepersonaliseerde meter en peter cadeaus. Om af te geven aan meter of peter. Maar ook voor ouders en kindje voor meter en peter zelf.

© Copyright 2022 Fee Sucree by Sophie - Realisatie CDesign Graphics